sobota 3. augusta 2013

Univerzal fuck up

Akoze.

Jebol mi facku, hodil do mna skatulku od cigariet a krical - ja uz za teba nic opravovat nebudem. Cely cerveny. Myslel som, ze o chvilku zhori - preboha ved dostanes infarkt - vravel som so slzami v ociach. Od smutku?

Neviem.

A tak tam stojim, bol vecer, drzim jej vlasy. Romantika, jej je zle a ja sa zamilovavam. Pocas toho ako prave zo seba dostala paprickove chipsy, rozmyslam co sa deje. Preco som taky, nech ma to prejde, nech to odide.

Preslo?

Bolo to vcera. Pozeral som na nu, depresia. Kamarat si pred chvilkou vylial srdce, chce byt uz zenaty. Aaah, preco? Mohol som si vybrat? nemohol. Prislo to proste. Ten okamih rannej sekundy, kedy na nic nemyslim. A zrazu, ide ma jebnut. Nepresla ani ta sekunda. A ja pozeram na plafon, spoteny, lebo vonku o siedmej rano 34 stupnov, dobre rano bigfree. A takto si ja zijem. Za den vystriedam v nepravidelnych intervaloch par nalad.

Takze.

Nasiel som si sport. Behavam. Ano, pretoze to je jedina chvila z celeho pojebaneho dna, kedy myslim len na to, ze moje pluca do dna odidu a uz sa nikdy nevratia. Konecne nepocuvam depresivne tranceovky, ale supnem si tam dramac. Pomaha mi to na tu chvilu mi je fakt super. A potom znova pride denna rutina. Co mam robit? otazka ktoru si kladiem sto krat za den a odozva stale nikde. Nic ma nebavi, chcem vsetko, ale pritom len nepricetnym vyrazom pozeram na plochu a kreslim si stvorceky.

Vie to?

Mozno, ale jedno je iste. Ma totizto vztah.

2 komentáre:

  1. veta "jej je zle a ja sa zamilovávam" a tie veci po tom ma úplne dostali ;D
    a vieš čo, mne o načasovaní niečo hovor, prosím ťa -_-

    OdpovedaťOdstrániť